Ressenya còmic V de Vendetta



Durant les vacances de Nadal hem vaig llegir la meitat del còmic de V de Vendetta.Guió de Alan Moore il·lustració de David Lloyd.Va ser realitzat originalment per a la revista britànica Warrior, on va quedar inconclusa quan aquesta va tancar el 1984. Uns anys després, l'èxit collit per Alan Moore amb Watchmen va propiciar que fos represa i finalment acabada en 1988 per a ser publicada per DC Comics com una maxiserie de 10 còmic -books, posteriorment recopilats en un tom.

Edició espanyola
 
V de Vendetta ha sigut publicat a Espanya per Ediciones Zinco primer (en comic-books), per Norma Editorial després (en un volum de tapa dura),i més recentment per Planeta-DeAgostini en dos edicions diferents

L'història en situa al final de la III Guerra Mundial(1997).Durant aquest temps Anlgaterra s'ha convertit en un estat fascista.I en aquest període apareix un misteriòs individu V,el qual s'cocupa de d'atacar als agents de l'estat.
Per a descobrir l'dentitat de V,es va revalant poc a poc quan rescata a Evey,de ser violada i assasinada a mans dels agents de l'ordre de l'estat,degut a que treballa com a prostituta per guanyar-se la vida.

Comentarios

Entradas populares